Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Για να είναι δεκτή η επιστροφή, πρέπει να πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  1. Να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 10 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  2. Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην ίδια κατάσταση με την παραλαβή τους, χωρίς να έχουν αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους.

  3. Πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.

Για να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο +30 698 335 6947 ή μέσω email στο info@factoplastika.com, αναφέροντας την ημερομηνία αγοράς και τον αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της προθεσμίας αυτής.

Η διεύθυνση για την επιστροφή των προϊόντων είναι: Γρυπάρη 133, Καλλιθέα, Αττική, Ελλάδα, 17672, με την ένδειξη “Factoplastika ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ”.

Για την προετοιμασία του δέματος προς επιστροφή, παρακαλούμε να λάβετε υπόψη τα εξής:

  • Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνετε όλα τα αξεσουάρ του προϊόντος.
  • Βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνετε το αποδεικτικό πληρωμής. Αν έχετε λάβει τιμολόγιο, θα πρέπει να εκδώσετε δελτίο αποστολής και να το περιλάβετε στη συσκευασία.
  • Το κατάστημά μας θα αποστείλει το πιστωτικό τιμολόγιο αφού παραλάβει τα προϊόντα.

Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε ανθεκτική συσκευασία για την αποστολή, προσέχοντας τα παρακάτω:

  • Τα προϊόντα επιστροφής πρέπει να τοποθετηθούν μέσα στο κουτί που τα έλαβες, με τα απαραίτητα προστατευτικά υλικά (π.χ. φουσκωτές μπουλούκιες) ή σε παρόμοια συσκευασία, προσεκτικά για να φτάσουν σε εμάς σε άριστη κατάσταση, όπως τα έστειλες εσύ.
  • Μην αποστέλλετε τα προϊόντα επιστροφής χωρίς να είναι προσεκτικά συσκευασμένα, διότι δεν θέλουμε να τα παραλάβουμε φθαρμένα, γρατζουνισμένα ή κατεστραμμένα.
  • Επιστροφές που έχουν ως αποτέλεσμα ζημιές στα προϊόντα λόγω ακατάλληλης συσκευασίας δεν θα γίνονται δεκτές.

Μόλις λάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε ότι πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις για αντικατάσταση, θα σας επιστραφούν άμεσα τα χρήματά σας στον λογαριασμό σας, αν δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το προϊόν με κάτι άλλο ή να σας αποσταλεί εκπτωτικό κουπόνι της ίδιας αξίας για μελλοντική αγορά.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το Factoplastika μόνο σε περίπτωση διαπιστωμένου λάθους στην παραγγελία από την πλευρά μας ή εάν έχει αποσταλεί ελαττωματικό προϊόν από εμάς.

Για οποιονδήποτε άλλο λόγο, τα έξοδα επιστροφής και αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο επιστροφής χρημάτων μέσω κάρτας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντίστοιχη τράπεζα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.